Visit Nicosia

Ngage Culture & Creativity

Ανακαλύψτε την ιστορία και τον πολιτισμό της Λευκωσίας με ξεναγήσεις από ειδικούς, αποκαλύπτοντας κρυμμένα πετράδια και ορόσημα στην πορεία.

Πραγματα να κανεις

Ngage Culture & Creativity

Το πρόγραμμα στοχεύει να προάγει τις Πολιτιστικές Δημιουργικές Βιομηχανίες της Πρωτεύουσας και να αναπτύξει τον Πολιτιστικό Δημιουργικό Τουρισμό μέσω της συμμετοχής ανθρώπων - ντόπιων και τουριστών.

Αναδείξεις της Κύπρου

Αυτός ο οδηγός αναδεικνύει τα κύρια πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα της πόλης, παρέχοντας πληροφορίες για τα απαραίτητα σημεία που πρέπει να επισκεφθείτε, συμπεριλαμβανομένων μουσείων, γκαλερί και σημαντικών τοποθεσιών πολιτιστικής κληρονομιάς. Ο λεπτομερής χάρτης μας σας βοηθά να πλοηγηθείτε στους ζωντανούς δρόμους της πόλης, με δείκτες που υποδεικνύουν εμβληματικά αξιοθέατα, δημόσιες υποδομές και περιοχές ιστορικής σημασίας, όπως η τουρκοκρατούμενη ζώνη από το 1974. Είτε εξερευνάτε τη σκηνή της τέχνης είτε την αρχαία ιστορία, αυτός ο οδηγός θα εμπλουτίσει την επίσκεψή σας στην Κύπρο.

Μην Χάσετε

Κατεβάστε τον Χάρτη Πολιτισμός & Δημιουργικότητα

Ngage Culture & Creativity

Ngage Culture & Creativity Map

Things to do

What to Do

Explore the cultural diversity and creativity of Nicosia with expert-guided tours, uncovering its hidden gems and landmarks.

Let's keep in touch

Subscribe to our Newsletter